Son Aylarda Neler Yapıyorum? Önümüzdeki Aylarda Neler Yapacağım?

Yazmayalı uzun zaman oldu. Blogumu biraz ihmal ettim. Daha da geç kalmadan birşeyler yazmak istedim, yazıyorum…

Hayat olağan akışında devam ediyor. Yıl başında aldığım kararların büyük bir bölümünü hayata geçiriyorum. Örneğin sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak yaklaşık 10 kilo verdim. Bu beni hem daha sağlıklı hem de daha mutlu bir kişi yaptı diyebilirim. Sağlıklı beslenme ve sporu (Ben sadece düzenli bisiklet sürüyorum.) herkese öneriyorum. Özellikle ne ve ne kadar yediğinize dikkat edin, gerekirse algılarınızı yeniden yapılandırın!..

Akademik olarak dersler oldukça yoğun geçiyor ama çalışma alanımı seven birisi olarak çok da zorlandığımı söyleyemem. Projeler, makaleler, sınavlar derken zaman geçiyor. Çokça şey öğreniyor, hayata ve politikaya daha farklı noktalardan bakabilmeyi başarıyorum. Yaptığım akademik çalışmalar ve yazdığım makaleler en çok Politik Akademi‘ye yarıyor. Sitedeki makale sayım her geçen gün artıyor.

Genel anlamda aktaracaklarım bu kadar. Son aylar biraz monoton geçiyor, fazla özele inmedikten sonra hayatımda bunlardan başka birşey olduğu söylenemez.

Önümüzdeki aylara ilişkin ise planım akademik çalışmalarımı, sağlıklı beslenme ve sporu devam ettirmek. Ancak bunlarla da sınırlı kalsın istemiyorum. 1 Eylül’e kadar, ki şu andan ittibaren yaklaşık 3 ay var, bir yabancı dil kursuna giderek İngilizce’mi daha da geliştirmek istiyorum. Ayrıca hayatında hiç müzik yapmamış birisi olarak bir enstüman, tercihan keman, çalmayı da düşünüyorum.

Bakalım önümüzdeki aylar neler getirecek. Kötü süprizler olmazsa iyi bir yaz beni bekliyor…

Takip edin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir