İnternet Gazeteciliği ve Blog Derneği (İGBD) Çalışmaları Hakkında

İnternet Gazeteciliği ve Blog Derneği (İGBD) çok kısa zamanda oldukça fazla etkinliğe imza atarak, çok geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Dünden bugüne birçok etkinliğe imza attık. Tüm bu etkinlikleri gerçekleştirirken imkanlar ölçüsünde tanıtım ve duyuru yapmaya çalıştık ve etkinliklerimiz özellikle gazetecilerin yoğun ilgisini gördü. Birçok etkinliğimizde kontenjan fazlası katılım oldu ve bizlerde etkinliklerimizi tekrarlamak durumunda kaldık.

Bugün geldiğimiz noktada çok yoğun bir programla haftanın dört günü çalışmaktayız. Pazartesi ve Çarşamba günleri değerli bilişim uzmanımız Tuğçe Çamsarı‘nın ve ben Okan Yüksel‘in koordinatörlüğünde Temel İnternet Gazeteciliği Atölyesi, Salı ve Perşembe günleri ise İGBD Yön. Kur. Baş. Levent Özen‘in koordinatörlüğünde Orta Düzey İnternet Gazeteciliği Atölyesi devam etmekte. Orta Düzey İnternet Gazeteciliği Atölyesi sonrasında ise İleri Düzey İnternet Gazeteciliği Atölyesi başlayacak.

Cuma günleri içinse çok özel bir atölye çalışmasının ön hazırlıklarını yapmaktayız.

Anlayacağınız haftanın yedi günü İGBD‘ye yetmeyecek hale geldi.

Tüm bu periyodik faaliyetlerin yanı sıra İGBD konferans, panel ve söyleşilerle de ilerleyen aylarda kendinden söz ettirecek. Türkiye’nin önde gelen sanayici, gazeteci ve sanatçılarını Bursa‘da ağırlayacak ve Bursalılarla buluşturacağız. Detayları ilerleyen günlerde, bu satırlarda ve elbette İGBD Resmi Web Sitesi‘nde bulabileceksiniz.
Takip edin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir