Maksat Muhabbet’te Oylama Heyecanı Başladı…

Son projem Maksat Muhabbet hakkında daha önce yazmıştım. Maksat Muhabbet beklediğimden çok daha fazla ilgi gördü. Yayına girdiği ilk gün hiçbir ön reklam çalışması yapmamama rağmen Maksat Muhabbet sitesine 50 ziyaretçi girdi ve bu ziyaretçilerin 20’si oy kullanıldı.

Gösterilen bu büyük ilgi oldukça hoşuma gitti ve ilk başlardaki “Acaba yanlış anlaşılır mıyım?” korkumu da yok etti. Maksat Muhabbet herkes tarafından anlaşıldı ve gördüğüm kadarıyla pek çok kişi tarafından da desteklenen bir proje haline geldi.

Projeye bu kadar ilgi gösterilmesi, toplum tarafından “ötekileştirilen” kişilerin aynı zamanda toplum tarafından merak edildiğini de ortaya koymuş oldu. Demek ki toplumun geneli, ötekileştirdiği insanları aslında çok da iyi tanımıyor ve nasıl insanlar oluklarını merak ediyor.

Bu merakı önemsiyorum çünkü bu merak bizi “öteki”yle tanıştıracak ve belki de böylelikle kendimizi “öteki”nin yerine koyup empati kurabileceğiz. İnanın, bunu yaparak çok daha kendisiyle barışık bir toplum olabileceğiz.

Şimdi çok geç kalmadan siz de Maksat Muhabbet’te muhabbete katlın. Şu anda Temmuz ayının oylaması devam ediyor. Birinciliği “hayat kadını” ile ateist” paylaşıyor. Ardından da “eşcinsel erkek” geliyor. Sizin de katılmanızdan mutluluk duyacağım oylama süreci 15 Temmuz 2011 Cumartesi gecesi sona erecek. Anketten çıkacak sonuca göre röportaj yapacağım isim de belli olacak. Siz ismi seçeceksiniz, gerisini ben halledeceğim!

Takip edin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir